Ultratone

Biostimulatie

De Ultratone methode heeft zich al meer dan 40 jaar in Nederland bewezen op het gebied van figuurcorrectie, afslanken en het verminderen van cellulitis. Het kennisniveau van de behandelaar is van grote invloed op de te behalen resultaten. Een behandelaar die kennis heeft over wat een man of vrouw in meerdere fases van het leven belangrijk vindt, hoe hij/zij zich voelt en hoe bij vrouwen het hormonale systeem reageert, kan meer tools inzetten voor optimale resultaten. Wanneer je, om welke reden dan ook niet kunt sporten, of juist wel sport maar plaatselijk niet dat ongewenste vet eraf krijgt, is deze manier van behandelen voor veel mensen de juiste optie.

Combinatietherapie met Ultrasound & Lymfedrainage zijn het meest effectief gebleken in de bestrijding van cellulite en vetophopingen. TrioLipo combineert deze twee technieken en vult deze aan met intensieve spierstimulatie om de vrijgegeven energie daadwerkelijk te verbranden.

Ultratone

UltraLift® gezichtsbehandeling

Biostimulatie is trending in de beauty wereld en wij werken met de Ultratone Dreamshaper; de wereldleider op het gebied van professionele en non-invasieve esthetische behandelingen.

Meer weten

Trio Lipo

Trio lipo is de nieuwste afslankmethode van het Ultratone Futura Pro Bioenergy™ Multi System. TRIO LIPO is de meest complete, veilige en effectieve methode om vet af te breken, spiermassa te verhogen en de huid te verstevigen terwijl het lichaam gezonder en vitaler wordt.

Meer weten

Voordelen van afslanken door ultratone behandelingen

 • Gecontroleerde cavitatie: opgeslagen vetten worden door gecontroleerde cavitatie direct vrijgegeven.
 • Lipolyse: breekt de vrijgegeven vetten af in vrije vetzuren en glycerol.
 • Lymfedrainage: stimuleert de afvoer van de vrijgekomen vetzuren, glycerol en afvalstoffen. Vermindert vochtretentie.
 • Bevordert de bloedcirculatie: verbetert de zuurstofvoorziening en energieaanvoer naar de spieren.
 • Spierstimulatie: verhoogt energie- en calorieverbruik. Vermindert de vetmassa en vergroot de spiermassa door 90% van de spiervezels aan te spreken.
 • Huidverbetering: stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Verstrakt en verstevigt de huid die door het afslanken slapper is geworden.
 • Anti-cellulite: de combinatie van bovenstaande technieken is volgens wetenschappelijk onderzoek het meest succesvol gebleken bij de bestrijding van cellulite.
 • Pijnverlichting & rehabilitatie: stimuleert het zelfherstellend vermogen. Maakt het lichaam sterker en gezonder. Verstelt het herstel van blessures met 50%.
 • Wellness: LUMI™therapie en de gepatenteerde Ultrawave signalen zorgen voor een uiterst ontspannen en comfortabele wellness sessie.
Ultratone
Ultratone

UltraLift® gezichtsbehandeling

Biostimulatie is trending in de beauty wereld en wij werken met de Ultratone Dreamshaper; de wereldleider op het gebied van professionele en non-invasieve esthetische behandelingen.
Biostimulatie houdt eigenlijk in dat lichaamseigen processen worden geimiteerd en bevordert zodat de huid zichzelf zal verbeteren en dus verjongen. Het fijne aan de UltraLift® behandeling is dat we het programma helemaal kunnen aanpassen op geslacht, huidskleur, huidtype en de vorm van je gezicht! Het resultaat is een onder andere een liftend effect, een gladde huid en vermindering van fijne lijntjes en oneffenheden.

Prijzen bekijken

Trio Lipo

Drievoudige aanpak van vetophopingen!
Vetvermindering, spierversterking en huidverbetering in één behandeling voor ongeëvenaarde resultaten met Trio Lipo.

Trio lipo is de nieuwste afslankmethode van het Ultratone Futura Pro Bioenergy™ Multi System. TRIO LIPO is de meest complete, veilige en effectieve methode om vet af te breken, spiermassa te verhogen en de huid te verstevigen terwijl het lichaam gezonder en vitaler wordt. Tijdens deze behandeling worden drie speciale technieken gecombineerd voor een meervoudige aanpak van plaatselijke vetophopingen en cellulite. Trio Lipo is de meest complete, veilige en effectieve methode om op een ontspannen manier vet af te breken, afslanken, afvallen, spiermassa te verhogen en de huid te verstevigen terwijl het lichaam gezonder en vitaler wordt. Trio Lipo zorgt voor resultaten welke door training lastig te behalen zijn.

Prijzen bekijken
Ultratone
Ultratone

De ultratone dreamshaper biedt een drievoudige aanpak van vethopingen

Ultrasound

Gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequente Ultrasound voor veilige cavitatie. Directe vrijgave van opgeslagen vetten door de adipocyten (vetcellen). Bestrijdt vetophopingen en vermindert cellulite.

OCM Lypolyse

Verbetert de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te faciliteren. Transporteert het vrijgekomen glycerol als energie (glocogen) naar de spieren.

Biofrequentie

Verbruikt vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. Verhoogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor een strakke en stevige huid.

Programma 1

6 behandelingen

€330,-

 • Intake en advisering probleemzones;
 • Behandeling van één probleemzone;
 • 3 vet reducerende voorbehandelingen met Ultrasound; (gratis t.w.v. € 90,-)
 • 6 corrigerende figuurbehandelingen met Ultratone
 • Voedingsadvies
Wat mag je verwachten

Je bent circa 1-4 cm kwijt in de door jouw aangegeven probleemzone. Je doorbloeding is gestimuleerd, je huid voelt strakker en je metabolisme is verhoogd. Dit programma is bedoeld voor kleinere probleemzones of als je in een kortere tijd een aantal kilo’s bent aankomen. Liever per behandeling betalen? Dan wordt het 55,- per behandeling.

Dit wil ik

Programma 2

12 behandelingen

€660,-

 • Intake en advisering probleemzones;
 • Behandeling van één probleemzone;
 • 6 vet reducerende voorbehandelingen met Ultrasound; (gratis t.w.v. € 180,-)
 • 12 corrigerende figuurbehandelingen met Ultratone
 • Voedingsadvies
Wat mag je verwachten

Je bent circa 6-10 cm of meer kwijt in buikomvang, of de probleemzone die door jou is gekozen. Je huidstructuur is strakker geworden, eventuele cellulite is aanzienlijk verminderd en je ervaart meer energie. Je spiermassa is toegenomen en vetpercentage gedaald. Ook weet je in het dagelijks leven, indien van toepassing, je nieuwe voedingspatroon in te passen. Het is absoluut haalbaar om na dit programma een kledingmaat minder te dragen. Liever per behandeling betalen? Dan wordt het 55,- per behandeling.

Dit wil ik