Over ons

Graag wil ik mijzelf even voorstellen,

ik ben Corné Sloos eigenaar van Body and Control.
Mensen die bij mij in de praktijk komen vragen vaak hoe ik ertoe gekomen ben om dit te gaan doen en dat is best een lang verhaal.

Na 15 jaar op de voetbalvelden te hebben gestaan als techniek trainer voor zo wel amateur- als profvoetballers ben je steeds op zoek naar hoe je de speler of speelster zo fit mogelijk kan krijgen. Dit kan je doen door steeds een andere training te geven of te kijken naar andere mogelijkheden. Door verder te kijken dan alleen maar trainen kwam ik uit bij voeding.

Corné Sloos over ons

Hier wilde ik meer van weten dus ging ik op onderzoek uit!

Ik wilde mij verder verdiepen in voeding en ben een opleiding volgen. Dan zie je ook dat een goed- en gezond voedingspatroon best complex in elkaar zit. Hoeveel eiwitten mag ik, hoeveel koolhydraten moet ik eten en wat voor koolhydraten?

In 2016 heb ik mijn eerste diploma behaald te weten, voeding- en sportvoedingsadviseur. Zo is Body and Control ontstaan. Al snel ging ik weer verder kijken en kwam ik in contact met Ultratone en ik was gelijk verkocht. De resultaten van de Ultratone zijn verbluffend en al snel kreeg ik veel aanmeldingen en heb ik al veel mensen kunnen helpen met afslanken en o.a. spierklachten. Voor meer informatie over de Ultratone, bekijk dit onderdeel verder op de website 

Begin 2020 heb ik de opleiding Orthomoleculair voedingsadviseur behaald en in juni 2020 de specialisatie Orthomoleculair gewicht specialist. Dit geeft mij nog meer informatie over de verschillende facetten van voeding. Voeding is namelijk persoonlijk maatwerk wat voor de een wel werkt, werkt voor de ander weer niet. Specialisatie in de verschillende methodes maakt dat ik vanuit verschillende inzichten mensen hulp kan aanbieden.

Overgang en voeding

In de praktijk kwam ik veel vouwen tegen met overgangsklachten die ik natuurlijk graag wil helpen. Hier is weer een andere aanpak voor nodig en ook hier ben ik me weer in gaan verdiepen en heb de opleiding “overgang en voeding” afgerond. Sinds mei 2021, ben ik gediplomeerd voedingsadviseur voor vrouwen in de overgang.

Fit en vitaal

Om het plaatje compleet te maken om fit en vitaal door het leven te gaan ben ik in 2022 begonnen met een massage opleiding en ook deze heb ik afgerond met een diploma. Ontspanning is belangrijk voor een gezond en fit lichaam.
Dit is best een verhaal maar ik hoop dat je een beetje een inzicht heeft gekregen waarom ik Body and Control begonnen ben en ik hoop dat ik ook voor jou wat kan beteken. De naam Body and Control is voor mij nu compleet.